Oliebollen verkoop voor Stichting Wensambulance Brabant
Oliebollen verkoop voor Stichting Wensambulance Brabant Foto:

Oliebollenverkoop voor Wensambulance Brabant

ZUNDERT - Een bijzonder jaar met gepaste maatregelen afsluiten maar met de lekkernij die u al jaren van ons gewend bent kan dit jaar gelukkig weer.


Door de inzet van vele om dit mogelijk maken zullen er op 30 en 31 december wederom oliebollen en appelbeignets te koop zijn op het Oranjeplein in Zundert waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor de Wensambulance Brabant.


Terminaal zieke mensen

Wensambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog eenmaal naar hun favoriete plek, nog een laatste maal naar het geboortehuis of een dagje naar het strand of een familiebezoek. Het lijken eenvoudige wensen die makkelijk te vervullen zijn, maar voor ernstig zieke mensen die niet lang meer te leven hebben is dit niet vanzelfsprekend. Men wordt die dag begeleid door professionele vrijwilligers in een ambulance welke uitgerust is met comfortabele brancard.

Uiteraard is het mogelijk dat een familielid mee gaat. Het vervoer met de ambulance is kosteloos. De stichting vervult jaarlijks vele wensen en kan daarom een financiƫle bijdrage goed gebruiken.


Veiligheid

De veiligheid van allen die dit mogelijk maken en van diegene die de Wensambulance Brabant een warm hart toedragen ook mede door het kopen van de oliebollen staat bij ons als organisatie hoog in het vaandel.


RIVM richtlijnen

Daarom zullen wij er zorg voor dragen dat de alles verloopt volgens de RIVM maatregelen die landelijk gelden, en rekenen wij op ieders verantwoordelijkheid om dit ook tot uiting te laten komen. Graag tot ziens op 30 en/of 31 december op het Oranjeplein te Zundert.[n]