Voorbereiding van de kerstversiering.
Voorbereiding van de kerstversiering. FOTO WERKGROEP KERSTVIERING SINT BAVOKERK

Ondanks corona wordt Sint Bavokerk mooi versierd

RIJSBERGEN - Door het ons allemaal bekende virus kunnen er tot op heden vele dingen niet doorgaan en/ of worden verschoven naar het volgende jaar. Maar de werkgroep kerstversiering van de St Bavokerk en ook de werkgroep kerstallen hebben toch besloten om de gebruikelijke kerstversiering en ook de buitenkerststal en de binnen kerststal toch ook voor deze kerstdagen weer aan te brengen.


Door wat wijzigingen aan de versiering zelf, denk aan wat kunstgrepen en aangepaste maatregelen, hebben we toch kans gezien om de versiering in de St. Bavokerk, waar de parochie en ook de kerkgangers altijd trots op zijn, weer aan te brengen. Weliswaar opgepaste afstand en de nodige voorzorg.


Positief gebeuren

Ondanks dat het bezoek aan de kerk en de diensten beperkt zal zijn zullen zij die de kerk kunnen bezoeken, genieten van de mooie versiering die tot driekoningen aanwezig zal zijn. Als je de gelegenheid hebt, ga eens kijken en zelf ervaren dat dit in elk geval een positief gebeuren is in deze wat mindere periode.


Gewone gang

De werkgroepen, hopen dat het volgende jaar alles weer zijn gewone gang kan gaan en dat weer zoals gebruikelijk meer mensen betrokken kunnen zijn bij het verzorgen en aanbrengen van de kersstallen en de versiering. De werkgroepen wensen dan ook iedereen, ondanks alles, toch nog fijne kerstdagen toe.


'Versiering zijn tot Driekoningen aanwezig'