Bas van den Bogaert nieuwe voorzitter Moerse Boys

KLEIN ZUNDERT - Bas van den Bogaert is tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) unaniem van Moerse Boys verkozen tot voorzitter van de hoofdklasser uit Klein Zundert. Van den Bogaert was eerder verantwoordelijk voor technische zaken.


DOOR ADDO SPRANGERS


Ook John van Rijsbergen (penningmeester) en Barry Gommers (technische zaken) maakten hun intrede in het bestuur, terwijl Maurice Vermeiren na dertien jaar afzwaaide als penningmeester.

Ruim anderhalf jaar geleden al werd Bas van den Bogaert aangedragen als kandidaat-voorzitter, nadat de toenmalige voorzitter Anton Daamen eind 2018 aankondigde zijn voorzittershamer aan het einde van het seizoen aan de wilgen te hangen.

Daarmee kwam na dertien jaar een einde aan zijn voorzitterschap.

Bas van den Bogaert gaf toen al aan bereid te zijn om de taak van voorzitter op zich te nemen. In verband met persoonlijke omstandigheden wilde Van den Bogaert deze functie echter pas gaan invullen vanaf het seizoen 2020-2021.

Het seizoen 2019-2020 is door de club overbrugd zonder formele voorzitter, met ondersteuning van het hoofdbestuur door Anton Daamen.[n]


'Seizoen 2019-2020 is door Moerse Boys overbrugd zonder formele voorzitter'