Dorpsraad Rijsbergen helpt Voedselbank

RIJSBERGEN – De Dorpsraad van Rijsbergen maakt zich al enkele jaren sterk voor dat gevoel voor saamhorigheid. Vanuit het doel om bewoners te verbinden heeft de Dorpsraad besloten om dit jaar een actie te starten waar iedereen aan mee kan doen. Een actie om mensen uit Rijsbergen en directe omgeving die het moeilijk hebben een steuntje in de rug te geven. Dat geldt zeker nu richting de feestdagen.


Contact is gezocht met Voedselbank Etten-Leur, waar ook bewoners uit Rijsbergen terecht kunnen. De actie loopt nu 3 weken en komt langzaam maar zeker op gang. Van belang is om zoveel mogelijk bruikbare levensmiddelen te verzamelen. Denk hierbij o.a. aan houdbare etenswaar, wasmiddel, frisdrank en alles wat te bedenken valt om het leven van de medemens, die het vaak niet kan veroorloven, aangenamer te maken. Vooral met Kerst en Nieuw! Wellicht is het een idee om het pakket van de Plus te doneren of je kerstpakket. Spaarzegeltjes die je over hebt zijn ook van harte welkom, wij plakken ze wel in. De Plus heeft overigens zelf al 20 paketten toegezegd.


Afgeven

U kunt uw pakketten, zegels en al uw andere bijdragen afgeven op 2 adressen:

Pannenhoefsebaan 52: U kunt het afgeven of in de grote kist naast de deur leggen, elke dag van 9.00 uur tot 19.00 uur.

Biesveld 27: Maandag t/m vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Heeft u vragen, dan kunt u daarvoor altijd bij de dorpsraad terecht. Stuur in dat geval een mailtje naar info@dorpsraadrijsbergen.nl.[n]