Afbeelding
Foto:

Coppens Uitvaartzorg win-
naar Dutch Funeral Awards

ROOSENDAAL - Uitvaartzorg Coppens werd eerder dit jaar al genomineerd voor de Dutch Funeral Awards en net voor de feestdagen kregen zij te horen dat zij de winnaar zijn geworden binnen de categorie uitvaartzorg.


“Een hele eer”, vinden Kees en Jeffrey Coppens. “Het is een bewogen jaar geweest. Voor iedereen. Dat wij in deze bizarre tijden van verlies voor nabestaanden een verschil hebben kunnen maken, stemt ons dankbaar.”

Om de twee jaar worden de verkiezingen voor De Dutch Funeral Awards georganiseerd. Ze zijn bedoeld om bedrijven binnen de uitvaart- en rouwbranche te stimuleren om innoverend te zijn en hun diensten naar een nog hoger niveau te tillen. Deze editie waren er maar liefst 70 bedrijven genomineerd, verdeeld over verschillende categorieën. "De selectie geschiedt uiterst zorgvuldig en de eisen zijn hoog”, vertelt Jeffrey Coppens. "Om uitgeroepen te worden als winnaar zegt dus wel wat. Trots ben ik dan ook op die titel, maar vooral op ons team. Want deze prijs is het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van alle Coppens-medewerkers, die elke dag opnieuw het uiterste van zichzelf geven om ieder afscheid onvergetelijk te maken.”[n]