Beeld van de Kwekerijenloop in 2019.
Beeld van de Kwekerijenloop in 2019. FOTO CHARLES VAN CAMPENHOUT

Prijsvraag als alternatief voor afgeblazen Kwekerijenloop

ZUNDERT - Op de lange lijst van afgelaste evenementen is helaas ook de Kwekerijenloop beland. Geruime tijd koesterde de organisatie de hoop dat het evenement toch zou kunnen doorgaan. Dat blijkt vanwege de opleving van het coronavirus niet het geval. Daarom is met een heuse prijsvraag plan B uit de kast getrokken.


DOOR ADDO SPRANGERS


Met de prijsvraag roept de organisatie de hulp in van de deelnemers om de volgende editie van de Kwekerijenloop nóg beter te maken.

“We zijn erg benieuwd naar wat u als deelnemer mooi, spannend, lief, leuk, grappig of goed vond aan de voorgaande edities. Of wat u een volgende keer graag weer of wél wilt zien,” zo meldt de organisatie.


Opdracht

"De opdracht is simpel: maak ons duidelijk wat uw antwoord op die hele brede vraag is. En dat kan met een foto, tekening, een tekst per mail of welke manier u ook maar kunt bedenken. Inzendingen kunnen naar pr@vangoghloopzundert.nl. Uiterste inzenddatum is zaterdag 30 januari, zodat we op de zondag waar we u zo graag van onze Kwekerijenloop hadden laten genieten, de uitslag bekend kunnen maken.”


Uitslag

In de week van 25 januari zal de organisatie via De Bode en via haar sociale media onthullen op welke wijze de uitslag bekend zal worden gemaakt.

Prijzenpot

De prijzenpot voor deze alternatieve Kwekerijenloop bevat een groot insectenhotel voor de inzending die de jury het beste vindt, aangevuld met een aantal kleinere prijzen voor de ‘net niet'-winnaars.[n]