Vele leden aanwezig bij de Nieuwjaarsborrel van RAS.
Vele leden aanwezig bij de Nieuwjaarsborrel van RAS.

RAS begint het jaar met Nieuwjaarsborrel

RUCPHEN - Afgelopen vrijdag had RAS weer een ontspanningsmiddag georganiseerd in Agora. Deze keer niet alleen spelletjes, maar een nieuwjaarsborrel. Veel leden hadden deze mededeling bij de Kerstviering goed in de oren geknoopt en waren present om het glas te heffen op het nieuwe jaar.

De voorzitter wenste eerst iedereen een mooi en vooral gezond 2020 om te vervolgen met de hoop uit te spreken dat het nieuwe jaar weer vele mooie uitstapjes en gezellige middagen mag opleveren met veel inbreng van haar leden en ook een groot opkomstpercentage. Nadat iedereen had genoten van zijn heerlijk drankje was er nog gelegenheid om een spelletje te doen of gewoon gezellig wat kletsen of rond te kijken. De fanatieke spelletjes spelers hadden daar geen tijd voor, ieder plekje was zowat bezet. Vooral de rikkers, sjoelers en biljarters waren erg fanatiek. Er wordt niet om prijzen gespeeld, maar de voorzitter wist nog wel te melden dat aan het eind van het spelletjesseizoen er een prijs wordt uitgereikt aan de beste deelnemer. De prijs is een 'raspaardje' en het is de bedoeling dat deze prijs ieder jaar wordt uitgereikt. Het is een wisselprijs. Kortom een hele gezellige middag.

Jaarvergadering

De volgende activiteit is een jaarvergadering waar wordt teruggekeken op het eerste jaar en vooruitgeblikt op het nieuwe jaar. Na de serieuze korte vergadering treedt voor ons het cabaretgezelschap 'De gulle Lach' op. Deze middag is weer in Agora en begint om half 2.[l]