Een mooie passeerbeweging resulteert in een vrije schotkans vanaf de cirkel. FOTO B. VERBRAAK
Een mooie passeerbeweging resulteert in een vrije schotkans vanaf de cirkel. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Gezellig thuisweekend bij Orion

RUCPHEN - Afgelopen weekend heeft Orion een gezellige competitiedag afgewerkt in onze eigen sporthal. Bijna alle jeugdteams hebben onder toeziend oog van de ouderlijke supporters weer een lekker potje gehandbald.

Momenteel lijkt het rustig op de Orion-agenda, maar wordt er wel hard gewerkt achter de spreekwoordelijke schermen. Naast de verbouwingswerkzaamheden in ons clubgebouw organiseren we op vrijdag 7 februari 'Orion's Got Talent' in onze kantine, op 22 februari (carnavalszaterdagochtend) gaan we weer huis-aan-huis oliebollen verkopen en in de week van 2 maart gaan we collecteren voor Jantje Beton.

Competitieprogramma

Aankomend weekend speelt de gehele vereniging uit. De GCJ start op zaterdag 18 januari al om 10:25 uur tegen WhiteDemons. Op zondag 19 januari start de E1 tegen UnitedBreda, spelen de E2 om 10:00 uur tegen Heerle, spelen de F2 om 10:00 uur tegen Internos, net als de F1 om 10:50 uur en spelen de D2 om 10:55 uur tegen Heerle, de HS om 14:00 uur tegen Orion Zeeland, de DS3 om 14:20 uur tegen MixedUp en tot slot de DAJ om 16:00 uur tegen Dongen.[l]