Boer Jan knort het lied: Brabantse nachten. FOTO HERBERT WIJNEN
Boer Jan knort het lied: Brabantse nachten. FOTO HERBERT WIJNEN Hoffotograaf: Herbert Wijnen

Kraaikes: We gaan er aan beginnen

RUCPHEN - Onze boer Jan heeft mogen shinen op het eerste Boerkusfestijn en behaalde de tweede prijs. Wat een mooie avond was het weer, altijd mooi om te zien dat iedereen fel staat om er een mooi feestje van te maken. Dit belooft veel goeds!

Achter de schermen zijn we al even bezig met alle voorbereidingen. Ik zal jullie alvast even meenemen naar de komende weken.

Op 25 januari komt DE Kraaikrant weer in de bus. Zoals u van ons gewend bent willen wij hem graag persoonlijk overhandigen. In het buitengebied zal er in de ochtend aangeklopt worden en in het centrum kunt u ons in de middag verwachten. Dit jaar een extra dikke editie van maar liefst 48 pagina's leesplezier.

Dit jaar wordt voor de tweede keer de 60+ Kraaiebrunch georganiseerd. Er zullen twee verkoopdagen zijn voor dit evenement: blok je agenda op 27 januari of 10 februari in Agora. Verdere informatie vindt u in de Kraaikrant.

Kaarten Kraaiemauwen 7 en 8 februari zijn weer te koop bij Café de Wereld, Martens tweewielers, Kachelshop en Agora.

De aanmeldingen voor de jeugd stromen binnen, waar we heel trots op zijn. Echter zitten we verlegen om begeleiding, en zijn we dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om met de jeugd op pad te gaan. Is dit wat voor jou of heb je vragen? jeugdcarnaval@kraaierijk.nl.

Er zijn heuse V.I.K.-kaarten in omloop voor de sleuteluitreiking, zorg dat je ze bemachtigd want het is de moeite waard!

Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij, Tot carnaval! [l]