De D2 wisten afgelopen weekend hun wedstrijd in de slotfase alsnog te winnen. FOTO B. VERBRAAK
De D2 wisten afgelopen weekend hun wedstrijd in de slotfase alsnog te winnen. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Orion's Got Talent

RUCPHEN - Dat onze vereniging barst van het handbaltalent was ons al duidelijk, maar op vrijdagavond 7 februari gaan we ervaren welke andere talenten onze leden bezitten met de eerste editie van 'Orion's Got Talent'. Op deze avond krijgen alle leden die willen (en durven) een podium om hun zangtalent, danstalent, cabarettalent of ander talent te kunnen laten zien.

Deze feestavond is de eerste activiteit op de drukke Orionkalender voor de aankomende maanden.

Op carnavalszaterdagochtend 22 februari gaan we weer huis-aan-huis oliebollen verkopen en op dinsdag 3 en vrijdag 6 maart gaan we collecteren voor JantjeBeton.

Op zondagmiddag 29 maart sluiten we de zaalcompetitie weer met de hele vereniging af met een verrassingsactiviteit in de sporthal.

Op zaterdag 9 mei organiseren het de regiofinale voor het Schoolhandbal en op woensdagmiddag 13 mei houden we ons eigen schoolhandbaltoernooi voor de groepen 4&5.

Competitieprogramma

Naast alle nevenactiviteiten dendert de zaalcompetitie gewoon door. Op zaterdagavond 25 januari spelen de HS thuis tegen Olympia en ook op zondag draaien we een volledig thuisprogramma. De DAJ spelen om 10:00 uur tegen BlauwWit, de HAJ spelen om 11:20 uur tegen Bevo, de HCJ spelen om 12:30 uur tegen Dongen, de GCJ speelt om 13:35 uur tegen Desk, de F1 en F2 spelen om 15:35 uur tegen resp Internos en Heerle en de DS spelen om 16:30 uur tegen Heerle. [l]