De deelnemers op 18 januari.
De deelnemers op 18 januari. Dreamflash

Goud en zilver voor Dreamflash op NK

RUCPHEN - Op 18 en 19 januari vonden in Almere de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Een groot kampioenschap waar tien onderdelen van Dreamflash zich voor wisten te plaatsen. Dansen, genieten, schitteren en stralen stonden wel centraal tijdens al deze optredens. Het is een mooi weekend om op terug te kijken met maar liefst twee kampioenen, tweemaal het zilver en nog meer knappe resultaten.

Fleur mocht als een van de eerste optredens de vloer op. Fleur komt uit in solo jeugd 1. Deze mooie prinses wist haar show goed neer te zetten met een grote glimlach. Een knappe 4e plaats voor Fleur.

Bibi komt dit jaar voor het eerst uit in de categorie solo senior. Deze showgirl wist een goed show neer te zetten. Helaas waren er wel wat drops, maar Bibi ging goed door. Een knappe 19e plaats voor Bibi. Bibi had zich ook geplaatst met haar twirl onderdeel. Ze liet een nette routine zien en Bibi behaalde een knappe 27e plaats.

Het duo Meike en Sanne B komen uit in de categorie duo junioren. Er werd door deze twee blije dames een sterke show neergezet. Een knappe 7e plaats voor Meike en Sanne B.

Het E team komt uit in de categorie team senioren. Deze negen dames hebben hard getraind. De voorbereidingen verliepen goed, helaas tijdens het optreden zelf pakte het wat minder uit door een aantal drops. Ondanks deze drops gingen deze dames goed door. Een 9e plaats voor het E team; Elise, Kelsy, Bibi, Iris, Donna, Rachell, Nikki, Lenny en Veerle.

Ook het B team was dit weekend aanwezig. Zij komen uit in de categorie team jeugd 3. Elske, Hanneke, Cécette, Femke Maerle, Meike, Suze, Fenna en Sanne wisten een goede show neer te zetten. Er werd flink geswingd, gedanst en gestraald. In een sterke categorie werden zij knap 4e.

Het trio Aukje, Nikki en Fenna komt uit in de categorie ensemble junioren. Deze gezellige meiden lieten een goede show zien, maar er waren wel wat drops. Dit maakte het erg spannend. Een knappe en verdiende tweede plaats voor dit trio. Vol blijdschap en trots mochten zij de zilveren medailles in ontvangst nemen.

Het duo Lieke en Romy komt uit in de categorie duo jeugd 2. Dit vrolijke duo wist een hele goede show neer te zetten. Vol trots en blijheid mochten deze meisjes op de tweede plek gaan staan en de verdiende zilveren medailles in ontvangst nemen.

Het duo Sanne en Suze komt uit in de categorie duo jeugd 3. Gekleed in nieuwe pakjes lieten deze twee stralende meiden een zeer goed show zien. Vol ongeloof, met enorme blijdschap maar zeer trots mochten zij op de hoogste trede gaan staan, kampioenen! Een eerste plaats met mooie gouden medailles.

Sanne komt uit in de categorie solo jeugd 3. Sanne wist een erg goede show neer te zetten. Sanne werd bekroond tot kampioen. Vol trots en blijdschap mocht zij de gouden medaille in ontvangst nemen.

Gezellig en mooi NK weekend

Trots zijn wij op alle onze leden en op hun inzet. Dankbaar voor alle (hulp) ouders en supporters. Wij feliciteren onze zusterverenigingen met hun behaalde resultaten. Brabant was goed vertegenwoordigt dit weekend. Op naar het nieuwe seizoen.[l]