The Starshines behalen Brons op het NK

SINT WILLEBRORD - Afgelopen weekend reisde de meiden van The Starshines, onderdeel van fanfare de Eendracht, af naar Almere voor het NK voor majorettes.

Op zaterdag kwamen de meisjes van de categorie jeugd 2 aan de beurt. Het was een spannende dag voor hun. Ze hadden nog nooit op een NK gestaan. Nadat hun haren en make up waren gedaan,was het tijd om zich aan het publiek en natuurlijk de jury te laten zien. Hun optreden was een lust om naar te kijken. De show ging dan ook heel goed. Met een goed gevoel konden ze de prijsuitreiking afwachten. Na een lange zit was het moment daar. Ze behaalde een mooie 3e plaats op het podium. De bronzen medaille was dik verdiend. Toppie gedaan meiden. Iedereen was super trots op jullie.

De andere dag was het de beurt aan de meiden van het team in de categorie senior basis. Ook deze meiden hadden weer goed hun best gedaan om er fantastisch uit te zien. Na een goede warming up waren hun aan de beurt om hun show te tonen aan publiek en jury. Het was een een heel goed optreden met maar 5 drops. Jammer is wel dat Lisanne Vergouwen na heel wat jaren stopt als majorette binnen de vereniging. Lisanne blijft wel bij de vereniging. We waren tevreden. Nadat de 10 andere optredens waren geweest was het wachten op de uitslag van de jury. Deze viel echter in onze ogen tegen. De meiden werden 7e van de 11 deelnemers in hun categorie. Maar jullie kunnen trots zijn op jullie prestatie want jullie stonden er toch maar. Meiden heel goed gedaan.

Na deze twee lange dagen is het tijd voor nieuwe muziek en nieuwe shows. We gaan beginnen aan een nieuw fris seizoen. Meiden jullie hebben het allemaal top gedaan. gefeliciteerd. [l]