Reünie Door Het Volk - Voor Het Volk

SPRUNDEL - Muziekvereniging DHV-VHV uit Sprundel bestaat dit jaar 130 jaar! Dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom willen we alle oud-leden vanuit de diverse geledingen (fanfare, drum- en lyrakorps, majorettes, Triple-S) hartelijk uitnodigen om deel te nemen aan een reünie die ter gelegenheid van het 130-jarig jubileum wordt georganiseerd.

Ook voormalig dirigenten, oud-instructeurs en instructrices en muzikaal leiders zijn van harte uitgenodigd.
De reünie is op zaterdag 20 juni van 13.30 tot 17.30 uur in Dorpshuis De Trapkes, Kloosterplein 3 in Sprundel.
Kom onder het genot van een drankje en een hapje oude herinneringen ophalen, foto’s bekijken en gezellig met elkaar kletsen over de tijden van weleer. Voor de muzikale omlijsting zal gezorgd worden door Jazz O’Leans en Benegrenska.

Wij hopen op een hoge opkomst en doen er alles aan om zoveel mogelijk actuele adressen van eenieder te achterhalen. Een verzoek vanuit onze zijde om zelf ook mensen waarvan je weet dat ze ooit lid geweest zijn van DHV-VHV te attenderen op de a.s. reünie en de mogelijkheid tot aanmelding.

Aanmelden voor 1 maart
Laat ons vóór 1 maart a.s. weten of we op jouw aanwezigheid mogen rekenen.

Stuur een e-mail naar het adres dhvvhv130@gmail.com om jezelf aan te melden. Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt (uiteraard is je partner ook van harte welkom).

Geen e-mail? Meld je dan telefonisch aan via +31 614-153633.

Heb je nog vragen, tips, suggesties om er samen een onvergetelijke middag van te maken, laat het ons weten via bovenstaand e-mailadres. [l]