De D jeugd wisten hun wedstrijd van afgelopen weekend makkelijk te winnen. FOTO B. VERBRAAK
De D jeugd wisten hun wedstrijd van afgelopen weekend makkelijk te winnen. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Onderlinge krachtmeting bij Orion-jeugd

RUCPHEN - Afgelopen zondag mochten de E1 en E2 het tegen elkaar opnemen in een onderling competitieduel. Ondanks dat de E1 al eerder van de E2 had gewonnen, werd het ditmaal een spannende thriller welke eindigde met een gelijkspel.

Aankomende vrijdagavond 7 februari gaan we ervaren welke andere talenten onze leden bezitten met de eerste editie van 'Orion's Got Talent'. Op deze avond krijgen alle leden die willen (en durven) een podium om hun zangtalent, danstalent, cabarettalent of ander talent te kunnen laten zien. Het weekend erna staat de competitie al weer voor de deur.

Competitieprogramma
Op zaterdag 8 februari spelen de DS om 19.35 uur thuis tegen BlauwWit en de HS om 20:50 uur thuis tegen GHV. Op zondag spelen we diverse wedstrijden in Rucphen; om 10.50 uur starten de Djeugd tegen UnitedBreda, om 11.40 uur de E1 tegen DeltaSport, om 12.35 uur de E3 tegen Heerle, om 13.30 uur de E2 tegen Internos en om 14.30 uur de F2 tegen UnitedBreda. De GCJ spelen een uitwedstrijd om 12.45 uur, net als de HCJ om 10.40 uur tegen GroeneSter en de DAJ om 15.00 uur tegen HMC. [l]