Goed winterseizoen voor FC Brabantia

RUCPHEN - Nu het winterprogramma ten einde loopt en we terug kunnen kijken op een goed winterseizoen met als hoogtepunt onze Rogelli veldtoertocht. Een zeer geslaagde tocht die prima paste in de nieuwe voorzieningen van de Binnentuin.

De kers op de taart was natuurlijk het parcours van het Nederlands kampioenschap veldrijden waar we dankbaar gebruik van hebben kunnen maken. Onze dank gaat dan ook uit naar de samenwerkende partijen. Ook de weersomstandigheden hebben een bijgedragen geleverd aan het succes.

Wegprogramma
Het is nu de tijd om ons op te maken voor het wegprogramma dat van start gaat op zaterdag 15 februari met een rit van 57 km, zorg dat je er bij bent. Het wegprogramma dat door onze tochtencommissie in elkaar is gezet en begeleid zal worden. Tevens wordt gekeken of de mogelijkheden aanwezig zijn en/of gewenst is om in het zomerprogramma MTB ritten op te nemen, hierover meer duidelijkheid later.

Gelijk met de start van dit programma begint de strijd om het clubkampioenschap, de stand van deze competitie zal net als vorig jaar, digitaal worden bijgehouden en is te volgen op onze website. Ons fietsprogramma vindt u op onze website.

Ledenwerving
Bij deze doe ik dan ook een oproep aan al die dames en heren, jong en ouder, die nu nog alleen fietsen en toch wel graag met een club mee willen fietsen, schroom niet. Kom naar ”De Vijfsprong” u kunt vrijblijvend enkele keren met ons mee fietsen.

Wordt lid van F.C.Brabantia, u bent dan tevens lid van de NTFU, de Nederlandse fietssport bond en geniet van de voordelen van deze landelijke overkoepelende organisatie. Op onze algemene ledenvergadering van 1 maart zal het jaar 2019 de revue passeren en wordt vooruit gekeken naar het seizoen dat voor ons ligt. Voor verdere informatie: www.fcbrabantia.nl [l]