De winnaars startvergunners: Jordi, Julian, Sander.
De winnaars startvergunners: Jordi, Julian, Sander.

Clubkampioenschappen
zwemvereniging De Flippers

RUCPHEN - Afgelopen zondag heeft zwemvereniging de Flippers weer haar jaarlijkse clubkampioenschappen georganiseerd in het binnenzwembad de Vijfsprong. De temperatuur in het zwembad liep al snel hoog op, omdat er fanatiek en hard gezwommen werd en er genoeg publiek langs de kant zat om de zwemmers aan te moedigen.

Jammer genoeg hadden we dit jaar niet zo heel veel deelnemers, maar dat zegt niets over het niveau, de gezelligheid, het fanatisme van onze zwemmers. De groep was in 4 categorieën ingedeeld; jongens recreanten, jongens startvergunners, meisjes recreanten en meisjes startvergunners. Alle zwemslagen deden mee voor het kampioenschap. Er werd dus gestreden met de schoolslag, de vlinderslag, de vrije slag en de rugcrawl.

Op tijd werd er even een pauze ingelast, omdat het veel te warm was en de zwemmers te snel achter elkaar moesten zwemmen.

Clubkampioenen
Na afloop werden in de hal van de sporthal De Vijfsprong de prijzen uitgereikt en konden er in ieder geval weer 4 zich clubkampioen noemen. Dit waren Ruben van de Beemdt, Malou Mol, Julian Antens en Linn van Overveld. Van harte gefeliciteerd met het behaalde succes. Ook was er nog een prijs te verdienen voor diegene die het afgelopen jaar zijn of haar pr tijd het meest verbeterd had. Dat waren Linn van Overveld en Pepijn van Deurzen. Ook jullie van harte gefeliciteerd met het behaalde succes.

Verder een woord van dank aan alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om deze clubkampioenschappen succesvol te laten verlopen.

Mocht er nu iemand zijn die zegt: "gôh het lijkt mij ook wel leuk om wedstrijd te zwemmen" dan kan dat. Kom een keer gratis mee trainen op zaterdag van 12.00-12.45 uur in de Vijfsprong. Er is nog genoeg plaats voor jonge zwemmers. [l]