AGENDA

Woensdag 5 februari

Knutselclub in Agora

13:30 | Gemeenschapshuis Agora

In Agora is om de twee weken een leuke Kinderknutselclub. De kinderen leren er creatief te zijn en nieuwe technieken en uitdagingen. En het is erg leuk en gezellig om mee te doen op 5 februari.

Zondag 9 februari

Bingomiddag t.b.v. De Zonnebloem

13:30 | De Drie Zwaantjes

De Zonnebloemkern Sprundel houdt op zondag 9 februari haar jaarlijkse bingomiddag. Die is in De Drie Zwaantjes en begint om 13.30 uur. De opbrengst wordt besteed aan activiteiten voor mensen met een beperking en hoog bejaarden.

Dinsdag 11 februari

Dorpsspreekuur

13:00 | Dorpshuis de Trapkes

Dinsdag 11 februari is het de tweede dinsdag van de maand. Dat betekent dat men dan van 13.00 tot 14.00 uur in De Trapkes terecht kan op het Dorpsspreekuur. Iedereen die de wijkzuster, de wijkagent, een medewerker van woningcorporatie Thuisvester of iemand van het Dorpswerk wil spreken is dan in het dorpshuis van harte welkom.

Vergadering dorpsraad Zegge

19:00 | De Nieuwenbergh

Op 11 februari vergadert de dorpsraad Zegge. De vergadering vindt plaats in de Nieuwenbergh en start om 19:00 uur. Iedereen is welkom. Op de agenda staan onder meer de opening van het trapveldje, ontwikkelingen Lage Zegstraat, integraal verkeersplan, logistiek centrum A58, woningbouw Zegge Oost en Lage Zegstraat, voortgang groenplan en de eerste ervaringen met de milieustraat Etten Leur. We zien u graag!