Carnaval in dun Lanteern. FOTO SKW SINT WILLEBRORD
Carnaval in dun Lanteern. FOTO SKW SINT WILLEBRORD SKW Sint Willebrord

Carnaval in dun Lanteern is er klaar voor

SINT WILLEBRORD - Nog precies een week en het Carnaval in de Lanteern barst los. Voor vele van ons is het carnaval het moment van het jaar. Net als elk jaar organiseert het SKW Sint Willebrord ook dit jaar weer het jaarlijkse carnavalsfeest “Carnaval in de Lanteern” voor de jeugd t/m 16 jaar. Verspreid over 7 dagen worden er 2 kinderbals en 5 jeugdbals georganiseerd. Vergeet vooral niet deze week nog je ”FastPass” te halen!

Het startsein voor het kindercarnaval voor de kinderen t/m 8 jaar wordt gegeven op woensdagmiddag 19 februari. Vanaf half twee t/m vier uur kunnen de kids volop dansen, hossen en springen in de grote zaal van de Lanteern. Uiteraard zal de Raad van Elf een bezoekje brengen en het carnaval officieel openen. Ook op zaterdag 22 februari zijn de kids van harte welkom van half twee tot vier uur. Dit jaar zal op de kindermiddagen “Party Schmink” uit Sint Willebrord aanwezig zijn met Feest Smink en glitter tattoos! Deze kunnen worden betaald met onze munten.

Jeugd
Vanaf woensdag 21 februari is het de beurt aan de jeugd van 9 t/m 16 jaar. De deuren gaan open om 19:00 uur en dat iedere avond tot dinsdag 25 februari. Het feest duurt elke avond tot 22:00 uur. Tijdens deze avonden wordt geen alcohol geschonken. Dit om de veiligheid van de bezoekers te garanderen. Daarnaast hebben we speciaal voor de ouders die willen blijven een plek gecreëerd in de foyer van het gemeenschapshuis zodat de jeugd ongeremd uit hun plaat kunnen gaan maar dat de ouders toch in de buurt zijn. Dit alles onder leiding van onze vaste carnavals DJ Jason van Disco Action. Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer de “FastPass”. Een 5 daagse kaart waarmee je niet langer in de rij hoeft te staan bij de ingang, maar via een aparte ingang naar binnen kunt en het bespaart je ook geld! Vanaf heden is de FastPass te koop in de Foyer van Gemeenschapshuis De Lanteern, Etienne de Barber en bij Reload Fashion in Sint Willebrord.

Kids-consumptie-munt
Speciaal voor onze kinder en jeugd activiteiten introduceren wij met trots dit jaar de nieuwe “kids-consumptie-munt”. Vanaf heden kun je tijdens al onze kinderen-activiteiten betalen met de mooie witte SKW munt.

Foto
Carnaval in de Lanteern is inmiddels ondenkbaar geworden zonder dat je daar een foto van hebt. Onze huisfotograaf loopt weer rond om iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen en deze kun je dezelfde avond nog terug zien op de grote schermen op het podium. Ook te downloaden op www.carnavalindelanteern.nl en wel geheel gratis (moet je ze alleen zelf nog even afdrukken)!

Binnen = binnen
Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar een binnen = binnen beleid gehanteerd en is de Lanteern een alcoholvrije zone voor zowel de kids als de volwassenen. Dus: haal je outfit maar vast uit de kast want vanaf 19 februari barst het feest der feesten weer los..
Meer informatie kunt u vinden op www.skw-willebrord.nl [l]