De initiatiefgroep
De initiatiefgroep "Kunstparel 2020". FOTO: MOLENSTICHTING 'DE HOOP SPRUNDEL' Molenstichting 'De Hoop Sprundel'

Tweede inloopavond 'Kunstparel 2020' in De Trapkes

SPRUNDEL - Molen De Hoop volop in beeld. Iedereen die al bezig is met dit project of interesse heeft om hier nog aan mee te doen is welkom op donderdag 27 februari van 19.00 tot 21.00 uur in Dorpshuis De Trapkes.

Inhoud avond bestaat uit: gezellig buurten, alleen dat, is ook mogelijk, koffiedrinken, kennismaken met de andere deelnemers aan dit project, werken aan het eigen schilderij of kunstwerk om het verder af te maken of er mee te beginnen, voorbereiden van de grote tentoonstelling op 28 juni 2020 tijdens de St. Jansfeesten.
Op de eerste inloopavond waren 14 kunstbeoefenaars aanwezig die twee uur lang gewerkt hebben aan voorbeelden voor het klassikale gebruik, Alle informatie is te vinden op: https://www.molensprundel.nl/kunstparel2020/                                

Project Molen
BS Vinkenbos gaat op 2 en 9 maart aan de slag met het project Molen "Kunstparel 2020". De initiatiefgroep legt de laatste hand aan het programma voor alle leerlingen, waarbij 9 kunstbeoefenaars die al met de molen bezig zijn in de klassen gaan helpen met verschillende technieken. Molen De Hoop bereidt zich voor op de komst van alle klassen om de sfeer van de Sprundelse molen te laten ervaren. Voor de groepen 1, 2 en 3 gaan we molenverhalen voorlezen / vertellen, en waar kan dat mooier dan "Onderin de Molen”.
Er wordt ook hard gewerkt aan het schrijven en componeren van een Sprundels molenlied, dat opgenomen wordt in een professionele studio en dient als basis voor een videoclip waarin leerlingen samen met de molen en mooie typische Sprundelse locaties de hoofdrol gaan spelen.
Aanvragen rondleidingen voor groepen of verenigingen:
www.molensprundel.nl
of molensprundel@gmail.com [l]