Toneel Vlijt met Volharding speelt weer een kluchtig blijspel

RUCPHEN - Na een bijzonder succesvol 2019, met als hoogtepunten de viering van ons 100 jarig jubileum, winnaar gemeentelijke cultuurprijs 2019 en zeker het overdonderend succes van onze toneeluitvoeringen, brengen wij weer een stuk waarvan eenieder weer kan genieten.

“De gezusters Bloem door dik en dun” van Rien Bakker. Het is een kluchtig blijspel in 4 bedrijven.

Twee zussen, Alie en Bertha, winnen een weekje in een Wellnesscentrum. Een mooie gelegenheid om “af te vallen“. De directie is afwezig en vertegenwoordiger in schoonheidsproducten, Marcel, wordt door de ferme masseuse Dora tot directeur gebombardeerd. Een beetje naïeve medewerkster Gerda weet door de mogelijke komst van een inspecteur, geen raad meer met de situatie. Zeker ook door de komst van een, denkt ze, deftige dame Frederica en de bacterie vrezende Karel. Dit alles is geen probleem voor Jan de klusjesman die overal wel een oplossing voor heeft .

Kortom, het wordt weer genieten van dit warrige kluchtige blijspel.

Wanneer
Wilt u deze belevenissen bijwonen, dan kan dat op de volgende data in Agora te Rucphen.

Zaterdag 14 maart 19.30 uur

Zondag 15 maart 14.00 uur

Zaterdag 21 maart 19.30 uur

Kaarten kopen in Agora, of bestellen bij Annemieke Schrauwen, mart.schrauwen@home.nl; 0165342004.

Uiteraard is er voor de liefhebber die graag toneel speelt, plaats in onze vereniging. Wij zoeken nog steeds spelers die interesse hebben in onze vereniging, het is superleuk! Wij repeteren elke woensdagavond in het seizoen! [l]