Ook activiteiten van NEO voorlopig gestaakt

RUCPHEN - De maatregelen ten gevolge van het Coronavirus raken ons allemaal; ook het verenigingsleven, en dus ook NEO.

Repetities van alle geledingen (harmonie, jeugdorkest, majorettes, Notenkrakers en slagwerkgroepen) zijn aanvankelijk tot eind maart, maar inmiddels eigenlijk tot en met 6 april afgelast. Dit geldt ook voor de individuele muzieklessen van NEO-leerlingen. Vorige week meldden we nog dat 26 leerlingen zich hadden aangemeld voor het schoolorkest (NEO i.s.m. St.Martinusschool); ook dit zal de komende weken stil komen te liggen. Natuurlijk zijn ook diverse activiteiten afgelast; zoals bijv. de NEO rikavond van vrijdag 20 maart, de voorspeelochtend op zondag 29 maart, alsook het uitwisselingsconcert (harmonie NEO Rucphen, Brassband Roosendaal, fanfare Clinge) op 5 april in De Kring.

We hopen de muzikale draad natuurlijk snel weer op te kunnen pakken, maar we houden er ook rekening mee dat deze periode van niet repeteren, geen muzieklessen en geen activiteiten nog wel eens verlengd kan worden. We proberen u steeds tijdig en zo goed mogelijk daarover te informeren.

We hadden ons jubileumjaar natuurlijk heel anders voorgesteld. Maar het belangrijkste is nu dat we deze periode zo goed mogelijk doorkomen en we hopen dat niemand er op een vervelende manier mee in aanraking komt.[l]