Maatregelen KBO-Sprundel

Maatregelen KBO Sprundel

SPRUNDEL - Het bestuur van de KBO-afdeling Sprundel heeft besloten om in verband met het coronavirus de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) te volgen en heeft daarom de volgende besluiten genomen.


De komende periode zijn alle activiteiten stopgezet en bijeenkomsten en vergaderingen afgelast. De jaarvergadering die op 8 april gepland stond is tot een nog nader te bepalen datum uitgesteld. De voorjaarsreis die voor 29 april op het programma stond gaat niet door. Mensen die zich voor die reis hebben aangemeld en reeds betaald, krijgen het bedrag teruggestort op hun rekening.

Vitaliteitsdag
Ook gaat de vitaliteitsdag die op 1 april in Agora te Rucphen zou plaatsvinden gaat nu definitief niet door. Gehoopt wordt dat deze later in het jaar doorgang kan vinden. Hierover wordt overlegd met KBO-Brabant. Het KBO-bestuur adviseert haar leden om de richtlijnen van het RIVM te volgen. Daarnaast wordt aangeraden om zo goed mogelijk contact met elkaar te houden: telefonisch, via de mail of anderszins via internet. Vooral voor alleenstaande ouderen is dit van belang. Als er wijzigingen in bovengenoemde besluiten komen worden de leden via de nieuwsbrief en of media op de hoogte gehouden. [l]