De huiskamer in coronatijd

RUCPHEN - In deze tijd van weinig ontmoetingen/sociale contacten willen we laten weten dat we aan jullie denken. De vele mooie ontmoetingen die we, voor de corona crisis, mochten beleven in de huiskamer houden we vast in onze herinnering. Jammer dat het samenzijn nu niet kan plaats vinden, gezondheid staat nu voorop.

Door elkaar nu even niet te ontmoeten hopen we allemaal straks weer samen te zijn. De huiskamer zal hopelijk na de zomer weer een plek zijn om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen. Blijf gezond zodat we elkaar weer kunnen ontmoeten in het najaar. We zullen de data en de tijden van de opening tijdig publiceren in de bode en op de site van Agora.

Heeft u nog vragen over het coronavirus, in elk dorpskern is een informatiepunt ingericht. Hier kunt u terecht met al uw vragen of problemen rond het coronavirus. Als zij u niet verder kunnen helpen, verwijzen ze u door naar de juiste plek. De informatiepunten staan in contact met vrijwilligers die allerlei activiteiten voor u kunnen doen. U kunt hier terecht met kleine en grote vragen over bijv. wegvallen van (dagelijkse) ondersteuning, maaltijdverzorging, het afhalen van medicijnen, een noodzakelijk bezoek aan de huisarts, boodschappen doen, honden uitlaten, financiƫn.

Informatie punt Rucphen, St Agora, Maria Timmers, 0165-224162 (werkdagen van 10.00 tot 12.00, en 13.30 tot 15.30 uur), Mail: agoog@agorarucphen.nl[l]