Toen was er nog geen corona. FOTO JOS VAN DE REEP
Toen was er nog geen corona. FOTO JOS VAN DE REEP Jos van de Reep

AVR'90 Jeugd t/m 12 jaar mag weer trainen

RUCPHEN - Vorig jaar konden de leden van AVR’90 in verband met de realisering van een nieuwe baan niet op de accommodatie trainen en nu er een schitterende nieuwe accommodatie ligt, gooide corona roet in het eten.

Maar voor de jeugd tot en met 12 jaar worden de regels versoepeld. Daarom starten we vanaf woensdag 6 mei weer met de training voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarbij moet iedereen zich natuurlijk aan de voorschriften van het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) houden.

Omdat de poort op de toegangsweg langs de Baanvelden voorlopig nog gesloten blijft is de atletiekbaan alleen te bereiken via de ingang bij sportcentrum Laco aan de Kozijnenhoek, langs de tennisbanen en de velden van Mistral en Orion. Alleen kinderen mogen op de baan van AVR’90 trainen; ouders mogen niet op de accommodatie komen. Kinderen zijn alleen welkom als ze geen coronaverschijnselen hebben en niet onlangs in contact geweest zijn met iemand die besmet kan zijn met het coronavirus.

Het nieuwe clubgebouw blijft tijdens de trainingen nog gesloten. Maar het belangrijkste is dat er weer getraind kan worden.

Nog geen open dag

Door de omstandigheden van de afgelopen tijd, heeft AVR’90 nog geen open dag kunnen organiseren om iedereen een kijkje te laten nemen op de nieuwe atletiekbaan/in het nieuwe clubgebouw. Nog niet alle puntjes zijn op de i gezet, maar er ligt een schitterende sportaccommodatie waarmee de gemeenschap weer jaren mee vooruit kan![l]