Humanitas zorgt voor een lach op 't gezicht. FOTO CHRISTIAN TRAETS
Humanitas zorgt voor een lach op 't gezicht. FOTO CHRISTIAN TRAETS Foto: CHRISTIAN TRAETS

Humanitas zorgt voor een verrassing

RUCPHEN - Humanitas-vrijwilliger Anne Butselaar heeft vrijdag 24 april, namens Humanitas, een margrietstruik overhandigd aan één van de deelnemers van Humanitas.


De vrijwilligers bieden normaal één op één ondersteuning aan mensen die het even niet in hun eentje redden, maar door de coronacrisis kunnen de vrijwilligers niet op bezoek bij hun deelnemer. "Daarom hebben we het idee opgevat om de deelnemers met een mooie attentie te verrassen. Om hen te laten weten dat we aan ze denken. En ook om iets van vrolijkheid en optimisme te brengen door een kaartje met een mooie margrietstruik." En zorgde meteen voor een lach op 't gezicht.


Rucphen

Ook deelnemers van Humanitas die in de gemeente Rucphen wonen, hebben een mooie margrietstruik mogen ontvangen. Door de crisis kunnen de vrijwilligers, die één op één hulp bieden, niet op bezoek bij hun deelnemer. Daarom heeft Humanitas het idee opgepakt om hen met een mooie attentie te verrassen.

"Ik ben echt ontroerd door deze actie", liet een deelnemer uit Sint Willebrord weten.


Contact

Heb jij ook hulp nodig met je administratie? Woon je in de gemeente Rucphen? Bel 0165-599936 en spreek je naam en telefoonnummer in of mail naar thuisadministratie.wbw@humanitas.nl en we nemen contact met je op.

Je kunt ook een kijkje nemen op de website https://www.humanitas.nl/afdeling/west-brabant-west.

Een op de vijf huishoudens heeft problemen met hun financiën. Wacht niet te lang. Hoe eerder je contact opneemt, hoe makkelijker we kunnen helpen. Humanitas is er ook voor jou! [l]