Routes Fiets4daagse Sprundel ophalen in molen de Hoop

SPRUNDEL - Dit jaar direct na de Pinksteren geen Sprundelse Fiets4daagse. Een logisch gevolg van alle beperkingen rondom de corona-crisis.


Wijkvereniging ’t Aarmend heeft een alternatief bedacht om, rekening houdend met de RIVM-maatregelen, fietsend het mooie Sprundel en omgeving te kunnen zien. Op zaterdag 30 mei is het mogelijk om de fietsroutes van 15 of 25 kilometer gratis op te halen in molen de Hoop. Dit kan tussen 11.00 en 14.00 uur. Bij het ophalen worden alle RIVM-maatregelen in acht genomen. Dat betekent dat 1 persoon langs de voorkant de molen ingaat, op een tafeltje de gewenste fietsroute pakt en via de achterkant de molen weer verlaat. De gewenste afstand van 1,5 meter zal uiteraard ook worden gerespecteerd.


Eigen gelegenheid

Hierna is het mogelijk om de routes individueel of met het eigen gezin te fietsen. Fietsgroepen van meer dan 2 personen zijn, gelet op de RIVM-maatregelen, niet toegestaan. De fietsroutes kunt u volledig op eigen gelegenheid fietsen en op een tijdstip wanneer het bij u uitkomt. Er zijn geen stempelposten aan de start, tussendoor en op het einde. Ook zijn er geen verzorgingsposten onderweg.


Verhinderd

Bent u op 30 mei verhinderd en wilt u toch de mooie routes fietsen dan kunt u deze opvragen per mail. Stuur een mail naar info@aarmend.nl en de fietsroutes worden u toegestuurd.

Voor dit alternatief van de Sprundelse Fiets4daagse heeft de gemeente Rucphen haar goedkeuring verleend.

Wijkvereniging ’t Aarmend hoopt met dit alternatief een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in Sprundel tijdens de corona-crisis. Met een rondje fietsen door het mooie Sprundel en omgeving blijft u in ieder geval heerlijk in beweging. Wijk ’t Aarmend gaat er van uit dat er in 2021, daags na Pinksteren, weer een gewone Fiets4daagse zal plaatsvinden in Sprundel. [l]