Digitale Anjercollecte bij Harmonie NEO

RUCPHEN - Het is inmiddels 11 weken geleden dat de eerste repetities en trainingen van NEO en The Butterflies werden afgelast in verband met het dreigende Corona-virus.


Maar zoals u heeft kunnen lezen, zien en hore, NEO zit niet stil! Graag verwijzen we u nogmaals naar facebook en youtube voor het nummer 'Samen Zijn', wat door leden van NEO is ingespeeld en online geplaatst op moederdag (link: https://youtu.be/RCv-dfBCFtI)


Agora beperkt open

Na 1 juni gaat Agora beperkt open voor diverse activiteiten. Graag zouden we weer starten met (groeps)repetities van alle geledingen, maar voorlopig wordt dat met name voor blazers nog afgeraden door de KNMO (landelijke muziekbond). Dit heeft te maken met een lopend onderzoek naar eventuele extra risico’s en aanvullende maatregelen voor het samen repeteren door o.a. blaasensembles en zangkoren. We volgen de berichtgeving hieromtrent nauwlettend. Deze (eventueel) extra risico’s gelden niet voor slagwerkers, dus de repetities van de slagwerkgroep(en) van NEO zullen weer starten vanaf woensdag 3 juni. De overige geledingen van NEO kunnen voorlopig alleen maar uitkijken naar de gezamenlijke repetities, trainingen, optredens en concerten en natuurlijk ook de gezelligheid en sociale contacten tijdens en na afloop van deze activiteiten.


Anjercollecte

Deze week (t/m zaterdag 30 mei) wordt landelijk de Anjercollecte gehouden. Dit is de jaarlijks terugkerende collecte ten bate van het Prins Bernhard Cultuurfonds (ook wel Anjerfonds genoemd). Dit fonds steunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Dit jaar geen huis-aan-huis collecte, maar een digitale collecte. U steunt daarmee in het bijzonder muziekvereniging NEO en toneelvereniging Vlijt met Volharding uit Rucphen.

Mocht u nog geen appje via een van onze leden gekregen hebben (wat op zich niet vreemd is) en toch een bijdrage in de ‘digitale collectebus’ willen achterlaten, mail dan uw mobiele nummer naar info@harmonieneo.nl, dan sturen we u de ‘donatielink’ door. Uw gegevens zullen niet door ons worden bewaard. Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.[l]