De Orion-jeugd heeft weer zin in een handbaltoernooitje. FOTO B. VERBRAAK
De Orion-jeugd heeft weer zin in een handbaltoernooitje. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Toch een handbaltoernooi voor de groepen 4 en 5

RUCPHEN - Met het versoepelen van de RIVM maatregelen kan handbalvereniging Orion langzaam haar activiteiten weer op gaan pakken, zij het in aangepaste vorm. Dat betekent dat we een alternatieve activiteit gaan organiseren om het afgelaste schoolhandbaltoernooi voor de groepen 4 en 5 te compenseren.


In overleg en met toestemming van de gemeente is er ruimte gevonden voor een instuiftoernooi voor alle kinderen van de groepen 4 en 5 op woensdagmiddag 10 juni. In dit toernooi spelen kleine teams van 4 personen non-stop tegen elkaar op onze buitenvelden. Het toernooi start om 13:30 uur en eindigt om 15:00 uur. Geef je groepje van 4-6 personen op via orionr@handbal.nl.

Uiteraard houden we ons aan de gezondheidsrichtlijnen en restricties, waardoor het toernooi anders eruit gaat zien als het schoolhandbaltoernooi. Enkele aanpassingen hierin zijn de volgende; ouders mogen hun kinderen afzetten en ophalen, maar zijn (helaas) níet welkom als toeschouwer bij het toernooi. We houden ons aan de voorgeschreven hygiëne-maatregelen en de kantine, kleedkamers en doucheruimtes zijn gesloten. Desalniettemin gaan we er weer een gezellige en sportieve middag van maken!

Voor onze jeugd tussen de 8 en 12 jaar organiseren we op zondag 7 juni een wedstrijddag om toch weer eens lekker te kunnen handballen. Meer info, zie www.hvorion.nl. [l]