Vanaf zondag 6 setember start de handbalcompetitie weer. FOTO B. VERBRAAK
Vanaf zondag 6 setember start de handbalcompetitie weer. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Orion start met professionele handbalclinic

RUCPHEN - De laatste vakantieweek is aangebroken en dat betekent dat het handbalseizoen op het punt staat om te starten. En wederom staat de handbalkalender al weer aardig vol!


Nog voor de start van de eerste trainingsweek organiseert Orion een handbalclinic op zondagochtend 23 augustus van 10:00-12:30 uur. Deze wordt gegeven door professionele handballers uit de eredivisie; Imco van Schiebergen en Dani Blom spelen in de eredivisie bij de selectie van DFS uit Arnhem. Alle jeugdleden (van F- t/m B jeugd) zijn welkom om deel te nemen, maar ook niet-handballers (vrienden, buren etc) mag je zeker meenemen!

Dan volgt weer de eerste training op dinsdag 25 augustus. Traditiegetrouw beginnen we deze eerste buitentraining met een MiniMaxiTraining. Dit jaar organiseren we dit voor alle F- én E-jeugd! Hierbij worden de ouders uitgenodigd om een keer met hun zoon/dochter mee te trainen. Het belooft dan weer een gezellige boel te worden.


Najaarsprogramma Orion

Hierna start uiteraard de buitencompetitie weer en op vrijdag 4 september houden we onze algemene ledenvergadering. Onze F-jeugd gaat op zondag 19 september naar Waalwijk, waar vanuit de handbalbond een F-festijn wordt georganiseerd en op woensdagmiddag 23 september organiseren we het schoolhandbal voor de groepen 6 t/m 8. Het beloofd dus weer een gezellig druk najaar te worden bij Orion.[n]