Door de gezellige interactie tussen de mini's en de maxi's werd er veel gelachen. FOTO MARTIJN BUIJS
Door de gezellige interactie tussen de mini's en de maxi's werd er veel gelachen. FOTO MARTIJN BUIJS Martijn Buijs

Ouders flink uitgedaagd tijdens MiniMaxi training

RUCPHEN - De eerste buitentraining begint bij handbalvereniging Orion traditiegetrouw met een MiniMaxiTraining. Dit jaar organiseerden we dit voor alle F- én E-jeugd! Hierbij worden de ouders uitgenodigd om een keer met hun zoon/dochter mee te trainen.


Met diverse spelletjes werden zowel de mini als de mini uitgedaagd, wat resulteerden in een gezellige interactie tussen beide. Van deze avond is uiteraard weer een compilatievideo gemaakt die terug te vinden is op onze YoutubePagina. Op vrijdag 4 september houden we onze algemene ledenvergadering en op woensdagmiddag 23 september organiseren we het schoolhandbal voor de groepen 6 t/m 8.


F-festijn
Onze F-jeugd start het weekend erna op zaterdagochtend 19 september met een F-festijn in Waalwijk. De handbalbond organiseert voor de F-jeugd geen wekelijkse competitie meer, maar F-toernooien de om de 2-3 weken gehouden worden. Deze toernooireeks wordt in Waalwijk afgetrapt met een F-festijn, waar de F-jeugd een aantal wedstrijden spelen met andere teams uit de regio en ze kennismaken met Goalcha! De gezamenlijke warming-up start om 9.45 uur en het is om 12.10 uur afgelopen. Voor alle overige informatie over programma en uitslagen zie www.hvorion.nl[n]