Zaterdag jeugddag bij NEO
'Wie is de Mol NEO'

RUCPHEN – De repetities van de slagwerkgroep van NEO zijn tijdens de zomervakantie gewoon doorgegaan (onze die-hards) en inmiddels zijn ook de repetities van bijna alle overige geledingen weer begonnen.


Het is duidelijk dat we voorlopig nog niet van het coronavirus en de daarbij behorende richtlijnen, maatregelen en beperkingen af zijn. Dat betekent dat diverse activiteiten en optredens die dit najaar gepland stonden ook niet door kunnen gaan zoals aanvankelijk bedacht. Voor het Gemeentelijk Muziek Concours (GMC) wordt nagedacht over alternatieven, het gezamenlijk concert door NEO en Gerard van Maasakkers wordt uitgesteld naar november 2021. Zelfs voor wat betreft het kerstconcert van NEO gaan we alvast nadenken over een andere, originele invulling. We betreuren het natuurlijk dat we niet kunnen optreden voor publiek. We hopen echter dat u ons toch blijft volgen en heel misschien, als u bijvoorbeeld op een donderdagavond het raam openzet en goed luistert.... dan kunt u enkele NEO klanken opvangen.


Oud-papier
Komende zaterdag 5 september wordt het oud-papier opgehaald in Rucphen. Zorg er a.u.b. voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde.


Jeugddag NEO
Het jaarlijkse NEO-Kampweekend kon dit jaar niet doorgaan. De werkgroep wilde toch graag iets organiseren voor onze jeugdleden, uiteraard met inachtneming van de geldende richtlijnen en voorwaarden. Deze jeugddag staat a.s. zondag 6 september op het programma, met als thema: “Wie is de mol van NEO?”.[n]