Toerclub Zegge heeft de wind mee

ZEGGE - Enorme groei in het ledenbestand van Toerclub Zegge. Ondanks dat onze toerclub een slechtste start had in het weg voorseizoen, ivm het covid-19, heeft het ledenaantal niet stilgestaan.


Wij mogen wel met trots noemen dat we in onze wielergemeenten Rucphen, en daarbij één van de kleinste kerndorpen een volwaardige toerclub hebben geformeerd. Met daarbij in het ledenbestand die ruim boven de 50 aan wielerliefhebbers gepasseerd is. Dit betekent dat we het als wielertoerclub enorm goed doen. Voornamelijk de sociale sportiviteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook onze verdeling van startgroepen heeft er toe bijgedragen dat ieder zijn sportieve ambities daarin kwijt kan.
Er is voor elke toerfietser een plaats waarin men zich thuis voelt. Door die onderscheid in gemiddelde komt ieder met een goed gevoel thuis op onze thuisbasis in zegge.
Ons ledenbestand bestaat uit diversen leeftijden de jongste is 10 t/m 70 jaar, ook dames zijn ruim vertegenwoordigd. Die voelen zich enorm thuis bij onze rit clubactiviteiten. Wij mogen zeer zeker trots zijn dat we dit opgebouwd en ontwikkeld hebben. Onze prognose is dat het aantal leden nog zal gaan stijgen de komende jaren. Op dit moment gaan we het laatste deel van het wegseizoen in, daarna stappen de meeste over op het off road, om zo hun basis op te bouwen voor het nieuwe jaar. Ook in het nieuwe jaar 2021 komen we weer met een goed gevulde wielerkalender mits de corona maatregelen dit toelaten.

Wil je meer info over tcz. Kijk ook eens op onze website: www.tczegge.nl. Of stuur een mailtje naar Secretariaat@tczegge.nl[n]