Enkele trainers demonstreren hun pas gekregen Orion-mondkapje die voor leden te verkrijgen zijn.
Enkele trainers demonstreren hun pas gekregen Orion-mondkapje die voor leden te verkrijgen zijn. V Buijs

Orion geeft mondkapjes aan de trainers

RUCPHEN - De handbalcompetitie ligt er al weer enkele weken uit en met de huidige ontwikkelen gaat het erop lijken dat deze nog enkele maanden in de ijskast blijft staan. Zo zonder wedstrijden worden er ook geen (competitie) punten gescoord.


Toch is het bij handbalvereniging Orion mogelijk om nog punten te verdienen.

Vrijwilligers bij Orion krijgen punten toegekend voor hun hulp en inzet voor de vereniging.

Het gaat hierbij dan om hulp bij activiteiten, klussen aan de kantine, het fluiten van wedstrijden, organiseren van activiteiten, maar ook deelname aan de diverse Orion-acties.

Met de gespaarde punten kunnen dan weer van allerlei leuke Orion-Merchandise gekocht worden, zoals te vinden op onze website: www.hvorion.nl/puntensysteem.

Trainingen

Momenteel wordt er alleen getraind door onze jeugdleden en moeten zij zich beperken tot onderlinge oefenwedstrijdjes tijdens de trainingsuren.


Inzet trainers

Dit kan alleen maat door de vaste inzet van trainers die de jeugdgroepen twee keer per week weten uit te dagen met spelletjes, technische oefeningen of andere handbalvarianten.

Hiernaast is de druk op de trainers ook wat groter geworden, doordat zijzelf bij lichte verkoudheidsklachten thuis moeten blijven en er dus regelmatig moet worden ingevallen om de groepen van trainers te blijven voorzien.


Orion-mondkapjes

Onze vereniging is dan ook trots op haar trainers en heeft hen afgelopen week bedankt met een Orion-mondkapje.

Deze mondkapjes zijn, naast de andere Orion-merchandise, ook voor leden verkrijgbaar voor 5 punten.[n]