Deuren Huiskamer van Agora blijven gesloten

RUCPHEN - De Huiskamer van Agora is een mooie plek om elkaar te ontmoeten. Dit hebben we het afgelopen jaar meerdere malen mogen ervaren waarbij de bezoekers gezellig een kopje koffie/thee dronken en in gesprek gingen met elkaar over allerlei onderwerpen.


We hebben al veel bezoekers blij gemaakt met deze welkome onderbreking van een dag in het weekend. Door de corona maatregelen zijn wij lange tijd dicht geweest in het voorjaar. In de zomer hebben we de deuren weer open kunnen doen om elkaar te ontmoeten.

Dit was voor aankomende zondag 6 december ook de bedoeling. We hebben alleen besloten om de deuren niet te openen omdat we niets mogen schenken of presenteren vanwege de corona maatregelen van dit moment. Wij, als vrijwilligers, vinden dit heel jammer.

Elkaar ontmoeten/ zien/ spreken/ aandacht voor je medemens zijn de aspecten waar we nu zo veel behoefte aan hebben.

Hou dit vooral vast voor volgend jaar. Dan willen we de Huiskamer van Agora zoveel mogelijk weer openen om elkaar te ontmoeten voor een gezellig samen zijn. We zullen de datums waarop dat zal zijn weer in de bode en op Facebook plaatsen. Voor nu willen we uitdragen en wensen dat iedereen gezond mag blijven en fijne dagen heeft met kerst en oud en nieuw. Wij wensen iedereen een liefdevol 2021, waarbij de Huiskamer een kleine bijdrage kan leveren door de deuren te openen voor iedere vorm van elkaar ontmoeten en liefde/aandacht aan elkaar te geven.

Wij hopen jullie weer te ontmoeten in het nieuwe jaar.[n]