Deze jeugdleden staan klaar om een schot vanuit de rijdende auto te lossen.
Deze jeugdleden staan klaar om een schot vanuit de rijdende auto te lossen. FOTO M. BUIJS

Drive Through voor de leden van Orion

RUCPHEN - "Het zijn rare tijden " is waarschijnlijk een van de meest gebruikte zinsdelen van dit jaar. Net als de rest van de gemeente werd handbalvereniging Orion eerst geconfronteerd met het staken van de competitie, vervolgens konden de senioren niet meer trainen en met de huidige lockdown zijn de binnentrainingen voor alle leden onmogelijk. Het zijn rare tijden.


Orion zou momenteel toch genieten van een welverdiende kerstvakantie, echter zorgde de plotselinge lockdown er ook voor dat onze OrionUpdate niet uitgedeeld kon worden. Ieder jaar publiceert Orion namelijk haar eigen tijdschrift, een eigentijdse glossy vol met zaken over de vereniging specifiek en de handbalsport in het algemeen. Om deze OrionUpdate toch bij de leden te krijgen organiseerde Orion afgelopen zaterdagavond een 'Drive Through'. In tientallen auto's kwamen de leden door de Oriondrive gereden, waarbij van alles werd uitgedeeld en de jeugd een schot mocht wagen vanuit de rijdende auto! Een video hiervan is weer te vinden op onze YoutubePagina; www.youtube.com/hvorion

Dan is het nu toch echt kerstvakantie, even geen trainingen. We hopen uiteraard dat de trainingen in 2021 weer spoedig hervat mogen worden. Toch zit Orion niet helemaal stil. Achter de schermen wordt er gewerkt aan het 2e filmdeel van de 'Helden Van Orion'. De jeugd heeft allemaal een eigen stukje film opgestuurd en net als vorig jaar trekken de coaches en trainers een superheldenpak aan. Voor Orion zijn deze coaches en trainers de 'helden van de vereniging', zij investeren wekelijks hun vrije tijd aan onze leden.

De superheldenfilm is te vinden op www.youtube.com/hvorion[n]