activiteiten NEO
activiteiten NEO FOTO BAS DE ROOIJ

Digitaal kerstconcert NEO

RUCPHEN - Helaas kunnen op dit moment nog heel veel evenementen niet doorgaan. We hadden met onze vereniging dit jaar grootse plannen in verband met ons jubileum: 140 jaar NEO. Met als spetterende afsluiting een mooi Kerstconcert in Agora. Maar helaas dus...

Maar NEO heeft bepaald niet bij de pakken neergezeten! We hebben als het kon gerepeteerd, indien nodig in kleinere groepjes. We hebben digitale serenades gebracht en in het voorjaar het nummer “Samen Zijn” opgenomen. Apart en toch samen. Dit is nog steeds te bewonderen op onze website (www.harmonieneo.nl).


Kerstconcert

En natuurlijk kunnen we in deze tijd onze fans niet in de steek laten. We gaan een digitaal kerstconcert aanbieden! Een concert waarin alle verschillende geledingen van onze vereniging hun muzikale steentje bijdragen. Bovendien voorzien van een warme en hoopvolle kerstgroet van enkele prominente Rucphenaren.


Apart en toch samen


Vanaf Eerste Kerstdag, om 12.00 uur ‘s middags zal via Youtube het concert ‘live’ gaan. De link hiervoor (https://youtu.be/q8Z2-LRnHrg) kunt U vinden op onze website en zal ook gedeeld worden via Facebook.

Dus mis het niet: het NEO Kerstconcert van 2020.

Ga naar onze website of facebookpagina voor de link en geniet van al het moois dat NEO voor U heeft ingespeeld! Apart en toch samen.

Namens iedereen van NEO natuurlijk een zalig Kerstfeest en een muzikaal, gelukkig & vooral gezond 2021 gewenst.[n]