Leutige voorstelling voor kinderen in Strienestad

STEENBERGEN - Op vrijdagochtend 7 februari worden er in Strienestad twee voorstellingen gehouden voor de peuters en kleuters uit Strienestad en de Raldal. Tesamen met een live band brengt Stichting Karnaval Steenbergen een voorstelling voor de jonge Bietboerkes en Meerminnekes.

Tijdens de voorstelling komen de peuters en kleuters erachter waarom Strienestad nu eigenlijk Strienestad heet en maken zij kennis met het verhaal achter de gevolgleden.

Dit aangevuld met liedjes waarop de kinderen volop mee kunnen doen.

Feest

Uiteraard ontbreken Prins Strienius V en zijn gevolg niet en zullen zij er samen met de kinderen een groot feest van maken.

De kleuters van alle basisscholen uit Strienestad en de Raldal zijn van de partij.

Ouders met peuters zijn ook van harte welkom om de voorstellingen te bezoeken.

De 2 voorstellingen worden gehouden om 9.30 uur en 10.45 uur bij Myra Ceti en zijn gratis toegankelijk.

CD verkrijgbaar

Na het succes van vorig jaar waarbij we diverse verzoeken hebben ontvangen of de plaotjes, welke ten gehore zijn gebracht, ook verkrijgbaar waren, is er dit jaar een CD uitgebracht.

Op de cd zijn naast het carnavalsliedje en het Narrelied ook alle liedjes verzameld van de peuter/kleutervoorstelling. Kortom 'Wa d’n plaotje'.

De cd is verkrijgbaar is bij Primera De Gilles, Albert Heijn Achterberg en uiteraard ook na afloop van de voorstelling op de 7e februari![l]