HMS en Voverdi Dinteloord houden spelsportfestijn

DINTELOORD - Op vrijdag 28 februari organiseert HMS Dinteloord voor alle kinderen van 2 t/m 6 jaar, een gratis kennismaking met het Landelijke beweegdiploma. (peuters/kleuters kunnen alleen deelnemen samen met ouders/begeleiding).

Aanvang van het evenement zal voor de 2 t/m 6-jarige zijn om 10.30 uur. Het zal omstreeks 12.00 uur afgelopen zijn.

6 t/m 12 jaar
Voor de kinderen van 6 t/m 12 jaar is er in de middag een spelsport festijn, welke georganiseerd gaat worden in samenwerking met Voverdi Dinteloord en HMS Dinteloord. Ook hier is de toegang gratis. Aanvang van het evenement is voor de 6 t/m 12-jarige om 13.00 uur. Het zal omstreeks 15.00 uur afgelopen zijn.

Alle sportvormen
Alle sportvormen zullen in een spelvorm aan bod komen, dansen, klauteren en klimmen, balanceren, balspellen, volleybalspellen kortom te veel om op te noemen. Dit evenement zal plaats vinden in Sporthal De Buitelstee te Dinteloord. De kinderen hoeven zich van tevoren niet op te geven, maar kunnen zich gewoon melden op die dag in de sporthal tussen 10.00 uur en 10.30 uur en 12.45 en 13.00 uur.

Kom jij ook?
Wij rekenen op een massale opkomst, zodat de organiserende verenigingen en deelnemers kunnen terugzien op een geslaagde vakantiedag. De kinderen worden verwacht in sportkleding en gymschoenen of blote voeten. Je komt toch ook, lekker even spelsporten? Alle kinderen van Dinteloord en omstreken zijn welkom op deze leuke dag.

Meer info
Nadere informatie over dit evenement is te verkrijgen bij je leiding of bij: Voverdi Volleybalvereniging, Peter van de Merbel 06-46574058. Info algemeen en HMS Dinteloord Fam van der Ree 06- 28191002. [l]