Excel Mobility leverancier volledig overdekte, elektrische scootmobiel.
Excel Mobility leverancier volledig overdekte, elektrische scootmobiel. Foto:

Excel Mobility levert overdekte scootmobiel

STEENBERGEN - Excel Mobility brengt als eerste hulpmiddelen leverancier een volledig overdekte, elektrische scootmobiel op de markt. De binnen Nederland rijden er meer dan 300.000 scootmobielen waar mensen mee door weer en wind moeten rijden. De Excel e-clipse scootmobiel is niet seizoensgebonden, waardoor de scootmobiel het gehele jaar door optimaal inzetbaar is.

Doordat de Excel e-clipse compact ontworpen is, mag deze scootmobiel volgens de wegenverkeerswet zowel op trottoirs als op fietspaden gebruikt worden. Voor de besturing van de overdekte scootmobiel is geen rijbewijs nodig. Dit maakt de Excel e-clipse toegankelijk voor een brede doelgroep.

De overdekte scootmobiel is van alle gemakken voorzien en biedt het comfort van een volwaardige eenpersoonsauto. Elektrische ramen, ventilatie en centrale vergrendeling. De rughoek van de zitting is naar wens traploos verstelbaar en de zitting is in diepte instelbaar. De Excel e-clipse heeft een maximale snelheid van 25 km/u en een actieradius van 30 tot 35 km. Dit maakt het mogelijk om zorgeloos lange afstanden af te leggen. De e-clipse is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, rood en optioneel in blauw metallic, oranje metallic en grijs metallic.

De importeur voor Nederland, Excel Mobility is gevestigd op Koperslagerij 9 te Steenbergen. Hier is de Excel e-clipse dagelijks (ma-vrij) te bezichtigen en is er mogelijkheid tot een vrijblijvende proefrit. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. [l]