Vijfdaagse KBO-reis naar de Loire

STEENBERBEN/ DINTELOORD - Voor de twaalfde keer organiseert KBO-Steenbergen en Dinteloord samen een meerdaagse reis waaraan zowel leden als niet-leden mogen deelnemen. Het is één van de aantrekkelijkste activiteiten op het KBO-programma, getuige het feit dat minstens de helft van de reizigers al voor de vijfde,zesde of zevende keer meegaan, enkelen zelfs al voor de twaalfde keer.

Dat is ook dit jaar het geval en ongetwijfeld komt dat door de keuze waar de reis naat toe gaat. Dit jaar staat een bezoek aan de Loire op het progrmma, bekend als een van de mooiste streken van La Douce France. De prachtige natuur, schitterende kastelen en heerlijke wijn zorgen voor een heerlijke korte onderbreking. En midden in la dat moois ligt ons hotel. Een korte beschrijving om u lekker te maken:

Dag 1 reist men naar het nachtadres in Blois. Dag 2 bezoekt men het grootste kasteel Chambord. Daarna verkent men onder leiding van een gids ‘thuishaven’ Blois. Na de rondleiding heeft men nog voldoende tijd om op eigen gelegenheid een terrasje te pikken en te winkelen. Dag 3 staat in het teken van Orléans, de stad van Jeanne d ‘Arc. Dag 4 is een wat rustigere dag. We maken een rondrit waarbij we veel kastelen zullen zien. ’s Middags brengen we een bezoek aann de stad Tours met zijn prachtige kathedraal. Dag 5 moeten we, jammer genoeg, terug naar huis. Maar onderweg gaat men nog even langs Reims, ook bekend van Jeanne d’Arc. En traditiegetrouw sluit men deze prachtige reis af met een lekker diner.

De reis vangt aan op vrijdag 5 juni en eindigt op dinsdag 9 juni. Vertrokken wordt vanaf de busstations in Dinteloord en Steenbergen.

Hebt u belangstelling en wilt u een uitgebreide beschrijving ontvangen, dan kan dat via Paul Kil (p.kil@home.nl of tel. 0167 563 547).

De termijn van opgeven is kort, deze sluit namelijk al op 15 maart a.s.[l]