Handgemaakte meubels bij Tuinwaardig.
Handgemaakte meubels bij Tuinwaardig. Foto:

Sfeervolle inrichting van de tuin

STEENBERGEN - Het voorjaar komt er weer aan. De tijd om lekker buiten te zitten en te genieten van de zon. Veel mensen maken daarom nu al plannen om hun tuin, terras of balkon weer opnieuw in te richten. Bij Tuinwaardig kun je terecht voor handgemaakte meubels en plantenbakken, die ook op maat verkrijgbaar zijn.

Of je nu een tuin met een moderne of een landelijke uitstraling hebt, een houten plantenbak is een aanwinst voor veel tuinen. Naast een mooie uitstraling speelt de kwaliteit van een houten plantenbak natuurlijk ook een hele grote rol. Een plantenbak van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlands vakmanschap. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk zie je ook duidelijk terug in de details en afwerking van een plantenbak. Een maatwerk houten plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt gemaakt van douglashout of hardhout. Door de maatwerk oplossingen kun je zelfs met beperkte ruimte nog sfeervolle plantenbakken op een balkon of dakterras kwijt.

Tuinmeubel op maat
Een belangrijk onderdeel van de tuin is natuurlijk een mooie tuinbank waar je met familie en vrienden lekker buiten kunt genieten. Bij Tuinwaardig vind je een uniek aanbod aan stijlvolle tuinmeubels. Ook deze producten worden handgemaakt en zijn volledig op maat verkrijgbaar. De tuinmeubelen van Tuinwaardig worden gemaakt uit duurzaam hout met een lange levensduur. Nieuw is deze opvallende blikvanger van hout en beton. Met deze bank slaan ze een brug tussen een sfeervolle houten en een onverwoestbare betonnen bank. Doordat de poten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn is deze tuinbank vrijwel overal toepasbaar.

Meer informatie: Tuinwaardig / tel: 0167-785909/ www.tuinwaardig.nl [l]