STEENBERGEN

Sint Annaparochie
Beste mensen, Zoals u wellicht al via de media hebt vernomen hebben de bisschoppen van Nederland besloten dat de publieke kerkdiensten in het weekend tot en met 6 april worden afgelast, deze datum kan mogelijk nog worden gewijzigd. Ook wij in onze parochie zullen deze richtlijnen volgen. Ook de vieringen door de week laten we vervallen evenals catechetische bijeenkomsten en koorrepetities. Vragen om doopvieringen en uitvaarten bekijken we steeds in elke situatie afzonderlijk. Voor ons allen zijn het best ingrijpende maatregelen die we als parochie moeten nemen. We hopen en bidden dat ze effect mogen hebben in ons land en daarbuiten. We sluiten ons aan bij de oproep van de bisschoppen tot gebed.

Secretariaat tel: 0167-561671. E-mail: par.secretariaat@sintannaparochie.com. Post: Postbus 145 4650AC Steenbergen. Website: www.sintannaparochie.com
Openingstijden Parochiesecretariaat: Het secretariaat is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.15-11.30u en is gevestigd in de St. Gummaruskerk, Westdam 83, ingang marktzijde.
Spreekuur: Op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.30-10.30u in het Parochiesecretariaat.
Contactpersonen: Geloofsgemeenschap de Heen: Cobie Schoonen tel: 0167-566322, cobyschoonen@gmail.com
Geloofsgemeenschap Welberg: Janny Broos tel. 06-24414076; Leo Houtman tel. 0167-566103
Geloofsgemeenschap Dinteloord. Ger de Jong, 0167-522909, misintenties An v.d. Eem tel.0167-521286. Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00u kunt u in de Kombuis van Woonzorgcentrum "de Nieuwe Haven " de Ruijterstraat 2 te Dinteloord terecht voor het opgeven van misintenties. Ook wordt er iedere donderdagochtend onder leiding van een lid van het pastoraalteam met elkaar over het geloof gesproken.
Protestantse kerk
Voorlopig zullen er tot 6 april geen kerkdiensten plaatsvinden i.v.m. het coronavirus.

NIEUW-VOSSEMEER
H. Joannes de Doper

I.v.m. het coronavirus gaan de zondagse kerkdiensten voorlopig niet door.
Protestantse Gemeente te Halsteren en Nieuw Vossemeer
Protestantse Kerk, Voorstraat in Nieuw Vossemeer. Predikant: Ds. H.C. van het Maalpad, telefoon 0164-231992. E-mail: hcvhmaalpad@home.nl. Voor informatie: J. Keijzer telefoon 0167-502593.
De kerkenraad van de Protestantse Gemeente Halsteren-Nieuw Vossemeer heeft besloten de erediensten in ieder geval tot en met 6 april te laten vervallen. Dit is een zwaar besluit, maar in de ogen van de kerkenraad gerechtvaardigd omdat vooral onze oudere gemeenteleden trouw bezoeker zijn van de diensten.
Vanuit de classis ontving de gemeente het dringende advies om tot nader order van vieringen af te zien, ondanks dat hier op dit moment volgens de landelijke richtlijnen nog ruimte voor leek te zijn.
Vanuit de landelijke PKN is het initiatief genomen om a.s. zondag een korte meditatie te houden o.l.v. Ds René de Reuver ter vervanging van de afgelaste diensten. De uitzending zal verzorgd worden door de EO en begint om 9:20 uur op NPO2.
Nadere berichtgeving is te volgen via de online media van de Protestantse Gemeente Halsteren-Nieuw Vossemeer: Website: https://halsteren-nieuwvossemeer.protestantsekerk.net; Facebook https://www.facebook.com/pghnv; Twitter: https://twitter.com/pghnv

KRUISLAND
Protestantse Gemeente Gastel & Kruisland

Kerkgebouw: Dorpsstraat 13, Oud Gastel, www.pkn-gastel-kruisland.nl
Zondag 22 maart is ons kerkgebouw gesloten, maar er is wel een kerkdienst die te beluisteren is via deze link: https://www.pkn-oudenbosch.nl/diensten/geluidsdiensten. Voorganger in deze dienst is Ds. H.J. Inkelaar. Om 10 uur kunt u de dienst live meeluisteren; na 11.15 kunt u het terugluisteren. [l]