Oproep: Goede ideeën voor de jeugd

Op woensdag 13 mei 2020 wordt in Tilburg de K2Challenge georganiseerd. Een inspirerende middag voor iedereen in Brabant met een goed idee of initiatief voor de jeugd.

Deelnemers maken kans op een stimuleringsprijs van minimaal €5.000,- en maximaal €25.000,- om het idee of initiatief verder uit te werken. Het doel van de K2Challenge is dat er weer aandacht komt voor de waarde van ouderschap, de sociale netwerken rondom gezinnen en het versterken van het dorp of de wijk.

Heb jij een goed idee?
Heb jij een goed idee of initiatief voor de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Een idee waardoor kinderen zich echt thuis voelen? Een idee om gezinnen met elkaar in contact te brengen? Een idee wat alle kinderen mee laat doen? Een idee dat ervoor zorgt dat de jeugd zich kan ontwikkelen, of problemen vermindert of zelfs voorkomt? Een idee dat ervoor zorgt dat er weer een actieve, levendige gemeenschap ontstaat? Heb jij zo'n idee? Verras ons!

Doe mee!
Als je meedoet aan de K2Challenge maakt jouw initiatief kans op minimaal €5.000,- en maximaal €25.000,-. In totaal wordt er €50.000,- verdeeld. Jij bepaalt zelf de impuls die je nodig hebt. We nodigen ook kleinere initiatieven uit om zich aan te melden! Er is plaats voor maximaal 60 initiatieven! Wees er dus snel bij! Aanmelden kan heel eenvoudig via het aanmeldformulier op: www.k2challenge.nl
Deelnemers krijgen een gratis pitchtraining enkele weken voor aanvang van de K2challenge. Leerzaam én leuk voor je netwerk! [l]