Kleinere porties bij maaltijdenservice

STEENBERGEN - Vanaf nu zijn de koel-verse maaltijden van Wijzijn Steenbergen ook in kleinere porties te bestellen. Zeker voor mensen met een geringe eetlust zijn de kleinere maaltijden ideaal. Een gewone maaltijd heeft het gewicht van 500 gram, de kleinere van 350 gram.

De maaltijden worden speciaal voor ouderen samengesteld, hierdoor krijgt men voldoende groenten en eiwitten binnen, er wordt weinig zout en (verkeerde) vetten toegevoegd. De maaltijden zijn dus goed van samenstelling en gezond.

Menulijst
De menulijst van de maaltijdendienst van is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Klanten kunnen nog steeds kiezen uit bekende ‘Hollandse pot‘. Maar ook wereldgerechten zoals macaroni en nasi of bami en ovengerechten staan op het menu. Kies je voor een dagje zonder vlees dan is er keus uit de vegetarische gerechten. Daarnaast is er ruime keuze uit gebonden en heldere soepen. Hiermee hebben de klanten een ruime keuze uit ons assortiment. Elke week zijn er andere combinaties en seizoensafhankelijk wisselt het menu. Deze koel-verse maaltijden worden door vrijwilligers in een koelwagen 1x per week op woensdagochtend bij de klant afgeleverd. Hebt u belangstelling en wilt u meer informatie? Bel dinsdag of donderdag naar WijZijn Steenbergen tel. 0167-750850. [l]