Mart Brusselaars Zonwering voor zonwering in en om uw huis. FOTO CLAUDIA KOOLE
Mart Brusselaars Zonwering voor zonwering in en om uw huis. FOTO CLAUDIA KOOLE Foto: Claudia Koole

Voor zonwering kies
Mart Brusselaars Zonwering

STEENBERGEN - Met de lente en zomer voor de deur worden de dagen weer langer en schijnt de zon vaker naar binnen. Het is een tijd om naar zonwering in en om de woning te kijken. Dat kan in de showroom van Mart Brusselaars Zonwering in Steenbergen.

Met toonaangevende merken en regelmatig aantrekkelijke acties wordt nieuwe zonwering een aanwinst voor het woongenot. Maar het gaat niet alleen om het eindproduct. De klant heeft een bijzondere positie bij dit zonweringsbedrijf. Het werk van Mart Brusselaars staat bekend om het vertrouwd zijn met de producten en montage die geleverd wordt.

Efficiënt
Of het nu gaat om zonwering, rolluiken, garagedeuren, kozijnen of andere maatwerkproducten, de tijd heeft inmiddels uitgewezen dat dit in goede handen is bij Mart Brusselaars Zonwering. Door jarenlange ervaring kan het bedrijf efficiënt én uiterst vakkundig te werk gaan. "Natuurlijk zeggen alle bedrijven van zichzelf dat ze klantgericht zijn. Wij vertalen dit door naar zo snel mogelijke levering, aandacht en begrip voor de wensen van de klant en onze showroom."

Showroom
In die showroom, gevestigd aan de Leerlooierij 17 in Steenbergen, kan iedere zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur op afspraak een kijkje worden genomen. Van maandag tot en met vrijdag is Mart Brusselaars Zonwering geopend van 08.00 tot 21.00 uur.
Op de website kan kennis worden gemaakt met de diverse producten. Een echt bezoek aan de showroom geeft een andere indruk.
Adres: Mart Brusselaars Zonwering, Leerlooierij 17, Steenbergen. Telefoon: 0167-566171. Website: www.martbrusselaarszonwering.nl [L]