Handgemaakte plantenbakken bij Tuinwaardig.
Handgemaakte plantenbakken bij Tuinwaardig. Foto:

Houten plantenbakken in alle maten

STEENBERGEN - Het voorjaar is er weer! De tijd om lekker buiten te zitten en te genieten van de zon. Heb je plannen om de tuin weer opnieuw in te richten? Met de handgemaakte plantenbakken van Tuinwaardig krijgt jouw tuin een warme en natuurlijke uitstraling.

Houten plantenbakken
Geniet van sfeervolle plantenbakken die helemaal naar jouw wens worden gemaakt. Of je nu een tuin met een moderne of een landelijke uitstraling hebt, een houten plantenbak is een aanwinst voor veel tuinen. Naast een mooie uitstraling speelt de kwaliteit van een houten plantenbak natuurlijk ook een grote rol. Deze plantenbakken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en puur Nederlands vakmanschap. Geen massaproductie, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. De nadruk op vakwerk zie je ook duidelijk terug in de details en afwerking van een plantenbak. Een houten plantenbak is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt gemaakt van douglashout of hardhout.

Meer dan plantenbakken
Tuinwaardig is leverancier voor de inrichting en verzorging van de tuin. Naast plantenbakken hebben ze ook een uitgebreid aanbod aan houten tuinmeubels, waterornamenten en tuinborders. Veel van de producten worden handgemaakt en zijn volledig op maat verkrijgbaar. Neem eens een kijkje op de website van Tuinwaardig en doe inspiratie op voor de inrichting van je tuin.
Meer informatie: Tuinwaardig / tel: 0167-785909/ www.tuinwaardig.nl [l]