Afbeelding
Foto:

Heel veel kaartjes en koeken voor bewoners bij tanteLouise

STEENBERGEN - Het leek wel alsof alle bewoners van tanteLouise tegelijk jarig waren. De brievenbus zat een paar dagen bomvol en het was geen zakelijke post. Gelukkig! Het waren allemaal gezellige kaarten, er zat van alles tussen. Zelfgemaakt, sommige pasten maar net door de brievenbus, gekleurd door kinderen, met grappige en hartverwarmende teksten. De bewoners van Hof van Nassau en Zorgstede waren verrast.

"De kaarten zijn allemaal binnen gekomen op ons kantoor aan het Boerenverdriet. De medewerkers hebben ze verdeeld. Niet alleen onze bewoners werden daar blij van, ook het personeel. Het was een enorme opsteker en daar genieten we allemaal van," vertelt Connie Zagers, coördinator vrijwilligerswerk bij tanteLouise. In deze tijd zonder bezoek is een beetje extra aandacht op wat voor manier dan ook heel welkom.

Muffins

Dat hadden ze bij Dawn Foods in Steenbergen ook begrepen. Dawn Foods is leverancier van bakkerijproducten over de hele wereld. Op de locatie in Steenbergen maken ze heerlijke koeken met grote stukken chocolade erin. Het plan was om muffins te bezorgen op 13 maart bij de NL Doet activiteit van tanteLouise, voor alle bewoners en de vrijwilligers. Helaas, dat kon niet doorgaan. Dawn Foods was direct bereid om alsnog alle bewoners te trakteren. "Kijk nou, wat een grote koek, met chocolade, heel veel chocolade, wat lekker!", roept een dame. Haar buurvrouw hoor je niet, die heeft haar mond vol en zit er al volop van te smullen.

Tweeduizend chocolade cookies, die passen niet door de brievenbus. Daarom kwam Dawn Foods ze brengen. Een kaartje waar je blij van werd met een chocolade cookie erbij. Da's lekker geregeld![l]