Sc Welberg jeugd mag weer beginnen

WELBERG - Woensdag 6 mei starten voor de jeugd alle trainingen weer bij SC Welberg.

Om dit veilig en conform alle RIVM richtlijnen te laten verlopen heeft het bestuur van SC Welberg een plan van aanpak ingediend bij de gemeente Steenbergen. Na goedkeuring van dit plan door de gemeente Steenbergen mogen er vanaf woensdag 6 mei 2020 weer trainingen gestart worden op sportpark ’t Zandbaantje aan de Hoogstraat.

Richtlijnen
De voorbereiding om te kunnen starten zijn getroffen en de laatste zaakjes op ’t Zandbaantje worden/zijn geregeld. Om alles in goede banen te leiden zijn er voor de leiders en trainers van de teams praktische richtlijnen en regels opgesteld. Voor de ouders en spelers zijn er ook regels en richtlijnen waar zij zich aan dienen te houden. Deze zijn door Sc Welberg via de website en de e-mail bekend gemaakt en zijn daar ook op na te lezen. Evenals de indeling en trainingsschema wat daar ook te vinden voor de 13 t/m 18 jarige voetballertjes.

Iedereen kan meedoen
Jongeren die geen lid van Sc Welberg zijn, maar toch mee wil doen met de training(en) melden zich vooraf aan via het digitale aanmeldformulier en worden op leeftijd en team ingedeeld, zonder aanmelding geen toegang.
Voor vragen/opmerkingen info@scwelberg.nl.
Hou vol en blijf gezond! [l]