Krabbeltje Krab een interactief kinderboekje

NIEUW-VOSSEMEER - In 2018 hebben Wouter Goudswaard (Bergen op Zoom) en Evelyne Keijsers (Nieuw-Vossemeer) het idee opgevat om samen een interactief kinderboekje te gaan maken. Evelyne schreef het verhaaltje en Wouter tekende de illustraties.


Het resultaat is ‘Krabbeltje Krab en het zandkasteel’: een interactief kartonboekje voor kinderen van 1 tot ongeveer 4 jaar. In dit boekje worden tijdens het voorlezen opdrachtjes gegeven aan de kinderen, zodat zij Krabbeltje Krab stap-voor-stap helpen met het bouwen van een zandkasteel. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd om zandkorreltjes in een emmertje te blazen, om water in het emmertje te doen en het emmertje om te draaien. Het kindje kan zelf bepalen hoe hij deze opdrachtjes uitvoert. Draait hij met zijn vingertjes het emmertje om of wordt het boekje zelf omgedraaid?

Het interactieve karakter van het boekje en de vrije keuze hoe de opdrachtjes uitgevoerd mogen worden, zorgen ervoor dat kinderen veel plezier beleven aan het mogen helpen van Krabbeltje Krab.


Info
Nieuwsgierig geworden naar dit leuke kinderboekje? Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van Krabbeltje Krab!

Krabbeltje Krab en het zandkasteel is nu verkrijgbaar via wouter@studiogoudbaard.nl, Boekhandel Quist in Bergen en Zoom en Boekhandel Vermeulen in Steenbergen. [l]