Vacatures VIP Steenbergen

STEENBERGEN - Openstaande vacatures Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen.


Vacature vrijwilligers diverse locaties tanteLouise (081): Voor diverse locaties van tanteLouise zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een bijdrage willen leveren aan het welbevinden van onze bewoners! Wat vragen wij van jou? Je bent enthousiast om samen met een team van medewerkers en vrijwilligers de beste leefomgeving te creëren voor de bewoners. Je wilt voor één of meerdere dagdelen ondersteuning geven aan het dagelijks leven van onze bewoners.

Tuinman/vrouw gezocht! (027): Is tuinieren je hobby en wil je iets voor een ander betekenen? Het dienstenloket zoekt tuinvrijwilligers die in het voor- en/of najaar tuinonderhoud willen doen bij ouderen of mensen met een beperking. Denk hierbij aan schoffelen, grasmaaien, klein snoeiwerk en onkruid wieden. Spreekt dit je aan reageer dan direct!

Bestuurslid Suikerstad Sportief (051): Wij zoeken minimaal twee nieuwe bestuursleden als aanvulling op het huidige bestuur om continuïteit mogelijk te maken. Wij streven naar het behoud van de wandeltocht (Suikerstadmars), fietstocht (Suikerstadtour) en de wandel-3-daagse (elk jaar in juni) en verwelkomen graag nieuwe ideeën. Wensen: Enthousiasme, sportiviteit, bereidheid om je in te zetten voor de gemeenschap, de wil om samen te werken.


Informatie

Geïnteresseerd in een van deze vacatures of wil je alle vacatures zien? Kijk op www.vrijwilligersinformatiepunt.nl voor informatie en schrijf je in op de website. Vrijwilligers Informatie Punt Steenbergen, Fabrieksdijk 6, 4651 BR Steenbergen, 0167-750850 (WijZijn Steenbergen) of 06-39267945, info@vipsteenbergen.nl. www.vrijwilligersinformatiepunt.nl Volg ons op Facebook via ‘vrijwilligers informatie punt steenbergen’. In verband met het Coronavirus is er momenteel geen inloopspreekuur op vrijdagmiddag.[l]